WEBSHOP BRUIDSSIERADEN SALE! WORKSHOPS MEER NUTJAREE
English Nederlands

Geschiedenis

Nutjaree Phosri is geboren en getogen in Thailand, waar ze aan de Universiteit van Chiang Mai haar studie in Mode & Communicatie heeft afgerond. Daaropvolgend kwam een studie Business & Economics aan de Universiteit van Essen (Duitsland). Tijdens deze studie realiseerde zij dat haar passie bestaat uit het maken van mooie dingen, vol leven en fantasie. Hierdoor is zij overgestapt naar de welbekende Rietveld Academie in Amsterdam. Gedurende deze tijd kreeg haar liefde voor (mode)fotografie ook vorm.

Fotografie & Styling

Nutjaree heeft als assistent gewerkt bij enkele van de beste Nederlandse professionele fotografen, en hier niet alleen werkervaring op gedaan met bekende mode magazines (Elle, BLVD) maar ook haar techniek verfijnd. In 2005 is zij begonnen als freelance fotograaf, wat uiteindelijk leidde tot de opening van haar eigen studio in Amsterdam centrum (Kerkstraat 99b). Het was heerlijk om haar passie voor mode & styling te combineren als fotograaf. Meer over haar styling & fotografie op facebook.

Sieraden & Accessoires

Met de opening van haar studio in Amsterdam (Kerkstraat 99b) had Nutjaree ook de uitgelezen mogelijkheid om een winkel te beginnen waar ze haar eigen ontworpen & handgemaakte sieraden en accessoires kon verkopen. Dit gaf de gelegenheid om haar eigen stijl te maken met zowel mode & make-up als met sieraden en accesoires. Nutjaree maakt en ontwerpt nog steeds alle sieraden en accessoires zelf. Of het nou voor alledaags gebruik is, of voor een bruiloft (van jezelf of van een ander), Nutjaree heeft mooie sieraden en accessoires om je outfit af te maken. Voor foto's van haar eigen ontwerpen kan je ook op facebook kijken.

Workshops

Veel mensen worden blij als ze er goed uitzien, en sieraden & accessoires kunnen daar een groot effect op hebben, of juist je outfit af maken. Wanneer mensen hun eigen sieraden maken, in hun eigen stijl - wat ze zelf mooi vinden, maakt dat hen ook blij. Daarom vindt Nutjaree het ook leuk om workshops te geven! De workshops worden gebruikelijk ook gegeven in de studio aan de Kerkstraat 99b in Amsterdam. Meer info bij workshops.